Divendres, 26 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Aquest diumenge, 21 de juny, s’ha celebrat la Festa de la Música als carrers de Vilafranca

Amb aquesta festa Vilafranca celebrava el Dia internacional de la Música. És una festa europea i internacional, que actualment, es duu a terme en un centenar de països.

Habitualment són els combos i agrupacions musicals d’alumnes de les escoles de música els que actuen al carrer però aquest any es va decidir canviar el format a causa de la situació sanitària per la COVID-19 i fer 3 punts amb un sol grup tocant integrat per professors.
Per bona part dels músics va ser el primer bolo després del confinament. La música ha estat també una activitat afectada per la Covid-19 i encara ho serà per la dificultat de programar concerts.
Es va tocar música en diferents punts, al carrer de la Parellada hi haurà el Trio de Vent, format pel David Miret, Lluís Giménez i Jordi Mestres; a la plaça de la Constitució es trobava el Duet Mediterrani Guitar, format pel Xavi Díaz i l’Isaac Romagosa, i a la basílica de Santa Maria hi havia música d’orgue, organitzada per l’Associació d’Amics dels orgues de Vilafranca. L’horari de la festa va ser de sis de la tarda a les vuit del vespre.
Per altra banda, per celebrar el Dia de la Música també aquest diumenge per Penedès TV es va emetre Evocacions Poètiques, un concert col·laboratiu entre la Camerata Penedès i l’Anna Roig. El concert es tornarà a emetre aquest dimecres, dia de Sant Joan, a dos quarts de tres de la tarda, a dos quarts de set i a dos quarts d’onze de la nit.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: