Dimecres, 8 de Desembre de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La festa de la música ha ofert una àmplia varietat de concerts al carrer

Els carrers i les places del centre de Vilafranca van ser un any més l’escenari de la festa de la música.

Diversos conjunts instrumentals i corals, així com solistes, oferien les seves actuacions en ple carrer durant tota la tarda, tot anunciant que el 21 de juny és el dia de la música.

Un dels professors de l’escola municipal de música M. Dolors Calvet, l’Àlex Cassanyes, explicava que preparen temes adequats a les capacitats dels músics i a l’entorn en un dia que s’entén com a festiu i de celebració. En aquest cas parlava dels nens i nenes que participen al projecte Més música a les escoles.

Cassanyes destaca que un dels objectius de l’ensenyament de la música és que els joves intèrprets descobreixin el plaer de tocar, de tocar en companyia i davant del públic.

A la plaça de la Vila es concentraven les actuacions dels instruments de vent, entre les quals es van poder veure en acció els nois i noies que estan participant al projecte Més Música a les Escoles.

En aquest projecte, professors i professores de l’escola municipal de música M. Dolors Calvet i els mestres de música especialitzats de les pròpies escoles participants treballen plegats per ensenyar a tocar un instrument als alumnes del cicle superior de primària.

La plaça Constitució va permetre veure actuar les formacions de corda, també del projecte Més música a les escoles, i els grups de cant coral. L’alumnat més jove de l’escola municipal de música va oferir alguns dels temes que havien interpretat al maig a les cantates d’’Els petits fan concerts’ i també temes nous que havien preparat especialment per a l’ocasió.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: