Dissabte, 24 de febrer de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La festa de la música ha ofert actuacions amb la participació de prop de vuit-centes persones

Per als alumnes de música de les escoles de Vilafranca la festa de la música és un moment especial perquè significa també el comiat del curs.

Un cop més, com cada 21 de juny, la música prenia el carrer a Vilafranca. Sota l’organització del Servei de Cultura de l’Ajuntament i l’Escola Municipal de Música M. Dolors Calvet i amb la participació d’uns 800 alumnes, músics, cantaires i professors, es van establir quatre punts musicals, cadascun amb un tarannà concret, per oferir actuacions de tota mena.

Els punts musicals per on anaven passant tots aquests músics eren la plaça del Campanar, amb la instal·lació d’un piano de cua, el pati de Vinseum, dedicat als conjunts vocals, la Plaça de la Vila, per a la música de banda i tradicional, i la plaça del Carme, el nou punt elèctric.

Per als alumnes de música de les escoles de Vilafranca la festa de la música és un moment especial perquè significa també el comiat del curs.

La festa de la música compta amb la participació de totes les entitats musicals de la vila i té com a objectiu fer notar a la població la celebració del dia de la música amb aquestes actuacions al carrer.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: