Dilluns, 20 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Vilafranca celebra el Dia de la Música a diferents espais tancats i emblemàtics

Han participat l’EMM M. Dolors Calvet, l’EM Clau de Sons, l’EM Aula Quatre i l’Associació d’Amics dels Orgues de Vilafranca

El 21 de juny és el Dia Internacional de la Música una festa que avui dia se celebra en un centenar de països. També a Vilafranca des de fa més de 20 anys té lloc aquesta festa que porta la música a diferents carrers de la vila. Enguany, degut a la pandèmia de Covid-19, els concerts s’han traslladat dels carrers a espais tancats i emblemàtics. Aquest dilluns eren 4 els espais seleccionats: el Claustre dels Trinitaris, el Claustre de Sant Francesc, la Capella de Sant Joan i la Basílica de Santa Maria. Ho explicava el director de l’Escola de Música Maria Dolors Calvet, David Miret.

Els concerts seguien totes les mesures de seguretat i hi havia un aforament màxim de 100 persones. Al Claustre dels Trinitaris la festa de la música començava amb concerts de música tradicional a càrrec de l’Escola de Música Maria Dolors Calvet.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: