Dimecres, 5 d'Agost de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Whirlpool dona electrodomèstics al CAP Alt Penedès de Vilafranca

Whirlpool dona electrodomèstics al CAP Alt Penedès de Vilafranca

Whirlpool España ha donat vint microones i vint frigorífics a l’ICS. Els electrodomèstics s’estan instal·lant a les zones comunes d’hospitals i CAPs, entre ells està el CAP Alt Penedès de Vilafranca

L’objectiu és permetre als professionals sanitaris conservar i escalfar els seus àpats durant les jornades de treball. Les donacions s’han distribuït a onze centres de la província de Barcelona; al centre corporatiu de l’ICS; a l’Hospital Dr. Josep Trueta de Girona; i a l’Hospital Universitari Santa Maria, l’Hospital Comarcal del Pallars, l’Hospital Arnau de Vilanova i dos centres més d’atenció primària de Lleida. Els actuals són moments difícils que requereixen la col·laboració de tots i és per això que des de la companyia han volgut mostrar el seu reconeixement a l’esforç i a la dedicació dels professionals sanitaris. Amb aquesta donació, volen contribuir a fer més fàcil la jornada laboral d’aquests professionals en la mesura del possible, fent que tinguin a la seva disposició les màximes comoditats a les seves zones comunes de descans.
En l’àmbit internacional, a més de les donacions d’electrodomèstics i de material sanitari a hospitals, Whirlpool també està reforçant el seu compromís social. A través de col·laboracions amb entitats locals, ofereix serveis essencials a col·lectius vulnerables, com ara aliments, refugi o programes de menjars escolars.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: