Dilluns, 24 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
‘Entre Nosaltres’, una exposició sobre l’alcohol i altres drogues, als CAP

‘Entre Nosaltres’, una exposició sobre l’alcohol i altres drogues, als CAP

L’exposició permet reflexionar sobre l’ús de drogues al voltant de situacions molt quotidianes, com ara l’excés de confiança o l’automedicació, entre d’altres.

“Hi ha gent que pensa que tots els joves prenen drogues, però… ni tota la gent jove pren drogues, ni tota la gent que pren drogues és jove”. Amb aquest lema es presenta l’exposició ‘Entre Nosaltres’ que es pot visitar als dos CAP Vilafranca. Del 3 al 16 de novembre serà al CAP Nord, a l’avinguda de la Pelegrina, i del 17 al 29 de novembre al CAP Alt Penedès, a la plaça Penedès. Dissenyada i elaborada per Promoció i Desenvolupament Social amb el suport de la Generalitat de Catalunya, s’emmarca dins les accions del Pla Local de Drogues de Vilafranca, INDROGS, en col·laboració amb l’Institut Català de la Salut.

L’exposició permet reflexionar sobre l’ús de drogues al voltant de situacions molt quotidianes, com ara l’excés de confiança o l’automedicació, entre d’altres. També inclou informació per ajudar a valorar el propi consum en relació amb l’abús i la dependència, i sobre recursos on es pot acudir si es pensa que es podria tenir un problema amb l’alcohol o alguna una altra droga.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: