Diumenge, 28 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Concentració aquest migdia davant del CAP Alt Penedès en protesta pel conveni de l’ICS

Personal administratiu i de serveis del CAP Alt Penedès s’han concentrat aquest migdia per mostrar el rebuig a aquest conveni, sumant-se també a la vaga indefinida de la infermeria.

La concentració s’ha fet en el marc de la jornada de vaga convocada avui per el sindicat CATAC-CTS en protesta per la proposta del tercer conveni de l’ICS i que més enllà del personal d’infermeria s’adreça a tot el personal dels centres sanitaris.

En aquest cas, a l’aturada hi participava també personal administratiu i de servei de l’ambulatori, zeladors o personal tècnic per exemple. Com explica Neus Revert, administrativa del CAP Alt Penedès, en el seu cas no podem fer vaga indefinida com fan les infermeres, però si aquestes aturades puntuals per tal de reclamar que la Generalitat reverteixi les retallades i apliqui aquets augment del 25% del pressupost en benefici de la sanitat pública.

D’aquesta manera han volgut donar a conèixer els motius del seu rebuig al preacord signat entre el departament de Salut de la Generalitat i diversos sindicats i representants de col·lectius sanitaris. Els concentrats apunten que els acords que hi ha sobre la taula van en contra de la sanitat pública i perjudiquen una part dels treballadors de la sanitat catalana.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: