Divendres, 8 de desembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Ressò recorda les víctimes del Covid-19 i, alhora, fa un homenatge als seus voluntaris

El Rebost Solidari ha atès durant el mes d’abril 940 famílies i la demanda segueix creixent.

El passat divendres, davant de les instal·lacions del Rebost Solidari a l’avinguda Garraf, l’Associació Ressò va fer un minut de silenci en record de les persones que han mort a causa del coronavirus. Però l’acte també va servir per a agrair l’esforç i la feina del personal sanitari, dels cossos de seguretat, dels treballadors socials, del banc d’aliments i, en especial, dels seus voluntaris i voluntàries que també s’estan deixant la pell.
Medialdea explicava que al mes d’abril han atès 940 famílies i la demanda va creixent.
Actualment compten amb la tasca desinteressada d’uns 70 voluntaris i voluntàries. La resta que conformen la plantilla habitual no poden col·laborar perquè són persones de risc davant del Covid-19. Tal i com explica el Manel Medialdea, al Rebost Solidari fa més de 50 dies que es prenen mesures preventives i de seguretat com és la de prendre la temperatura dos cops al dia al seu voluntariat i també als usuaris que es passen pel rebost.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: