Dilluns, 2 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Totes les residències de Vilafranca han fet els tests de detecció de Covid-19 al seus residents

Totes les residències de Vilafranca han fet els tests de detecció de Covid-19 al seus residents

Durant aquest matí de diumenge, els Bombers han dut a terme la desinfecció de les instal•lacions de la residència Mare Ràfols

A data d’avui diumenge, i segons les dades ofertes pels mateixos centres, al Centre Sociosanitari Ricard Fortuny les persones positives per COVID-19 han pujat a 86 i s’ha hagut de lamentar una nova defunció. Des de l’inici, en aquest centre s’han produït un total de 6 defuncions.
Pel que fa a la Residència Inglada Via, el nombre de persones positives per Coronavirus continua estable, situant-se en 50 persones. Ens les darreres hores s’han produït 3 noves defuncions, amb les quals s’arriba a 15 en tot l’episodi.
A la Llar d’Avis de la UEBE (Residència Josefina Mata), a hores d’ara, es comptabilitzen 3 persones positives.
La Residència Mare Ràfols, un cop ja ha realitzat el test a tots els residents, comptabilitza un total de 22 persones positives per la Covid19. Els Bombers de la Generalitat estan duent a terme, des d’aquest matí, la desinfecció del centre. Durant les darreres hores, s’ha hagut de lamentar la defunció d’una persona.
De les aproximadament 500 persones ingressades a les residències de Vilafranca, de moment s’han detectat un total de 161 persones positives o amb símptomes i s’han produït 22 defuncions.
En tots els casos s’està fent tot allò que estableix el Departament de Salut i amb col•laboració amb el Consorci Sanitari de l’Alt Penedès-Garraf i de l’Institut Català de la Salut.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: