Dimarts, 6 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Les parròquies de Vilafranca permeten demanar una pregària pels difunts a les misses online

Les parròquies de Vilafranca permeten demanar una pregària pels difunts a les misses online

Davant la impossibilitat d’obrir les esglésies i de realitzar cap tipus de celebració litúrgica ni activitat pastoral presencialment, les parròquies de Vilafranca continuen oferint la missa per internet. Aquesta missa se celebra cada dia, de dilluns a dissabte, a la capella del Santíssim de la basílica de Santa Maria, a les 8 i 10 del vespre, després dels aplaudiments als sanitaris.

Aquesta missa es pot seguir en directe, i també en diferit, a través del canal Youtube. Els diumenges es recomana seguir la missa per televisió, a través de les misses que ja es transmeten habitualment.

També cada dia, a les 12h, sonen les campanes de Santa Maria com a signe de solidaritat i pregària amb tots els afectats per la crisi sanitària.

A més, també s’han ajornat les celebracions de batejos, casaments i primeres comunions previstes per als mesos d’abril i maig.

Les exèquies queden ajornades i també les intencions de difunts a la missa dels dilluns a la basílica. Ara per ara, les parròquies ofereixen la possibilitat de demanar una pregària pels difunts en la missa que es transmet cada dia en directe a través d’internet; no cal que sigui dilluns sinó que pot ser qualsevol dia de la setmana. Només cal trucar a la parròquia al 93.892.06.46 i demanar-ho.

 

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: