Dimecres, 21 d'Octubre de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
L’Ajuntament i PTV engeguen una iniciativa per felicitar l’aniversari als infants que fan anys

L’Ajuntament i PTV engeguen una iniciativa per felicitar l’aniversari als infants que fan anys

L’Ajuntament de Vilafranca, juntament amb Penedès Televisió, ha posat en marxa una iniciativa per felicitar d’una forma especial a aquells infants que fan anys durant aquests dies de confinament.

D’aquesta manera, familiars o amics que vulguin felicitar un infant podran enregistrar la seva felicitació en un vídeo de màxim 25 segons de durada i 20mb de pes i omplir el formulari que trobaran al web http://comunicacio.vilafranca.cat/felicitacions. Cal enviar el formulari adjuntant el vídeo, com a mínim el dia abans de l’aniversari. La iniciativa pretén felicitar els infants que facin fins a 12 anys.
El formulari recull el consentiment per a l’emissió del vídeo a Penedès Televisió, per fer pública la felicitació d’aniversari a l’infant.
Per agrair el comportament exemplar dels infants durant aquests dies de confinament, l’Ajuntament de Vilafranca ha posat en funcionament aquesta iniciativa per ajudar les famílies perquè els seus nens i nenes tinguin un record especial dels seus aniversaris confinats.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: