Dissabte, 4 de Desembre de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Es confirmen 16 casos de coronavirus a la Casa dels Avis de Sant Sadurní d’Anoia

Es confirmen 16 casos de coronavirus a la Casa dels Avis de Sant Sadurní d’Anoia

Les proves realitzades a les darreres hores han identificat 13 positius entre els residents i tres entre l’equip de personal

L´Ajuntament de Sant Sadurní ha informa que, després de realitzar les proves del COVID-19 a tots els residents i personal del centre, els resultats obtinguts fins a data d´avui han identificat un total de 16 casos confirmats de contagi, entre els quals hi ha 13 residents i tres persones treballadores de la residència.

S´està a l´espera de rebre també en les properes hores els resultats de l´àrea de l´antic Hospital, que són al voltant d´una quarantena de proves més. En total s’han fet 125 tests a tot el centre, entre usuaris i personal.
La direcció del centre ja ha informat de la situació a les famílies de les persones residents que han donat positiu en la prova i manté els protocols d´aïllament de tots els usuaris que es van posar en marxa a mitjans d´aquesta setmana, després que es detectés el primer pas de contagi. Tots els residents es troben confinats a les seves habitacions o bé als espais que s´han habilitat com a habitacions mitjançant la instal·lació de mòduls, i també s´han extremat les mesures de protecció i prevenció per evitar qualsevol tipus de contacte entre els residents que han donat positiu i els que no. Les persones treballadores que han donat positiu al test es troben en aïllament i quarantena als seus respectius domicilis.

Des de l´Ajuntament i la Casa dels Avis s´oferirà puntualment a la població i especialment a les famílies dels residents que han donat positiu al test del COIVD-19, tota la informació sobre l´evolució d´aquest brot i la situació de les persones contagiades.

I, novament, volen fer una crida a la responsabilitat i la prudència de tots els veïns i veïnes del municipi perquè continuïn a casa i surtin només si és absolutament imprescindible.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: