Dimarts, 23 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els grups municipals de l’oposició reclamen la convocatòria del Ple al govern de Vilafranca

En el transcurs de la tertúlia d’aquest divendres a Ràdio Vilafranca s’ha parlat de la conveniència, o no, de la convocatòria del Ple municipal de l’Ajuntament.

Les tertúlies de confinament es fan per telèfon i amb la participació de la meitat dels participants habituals cada setmana. Avui hi participaven el portaveu del Govern i regidor de Junts x Vilafranca, Aureli Ruiz, el representant d’ERC, David Navarrete i el regidor de VeC, Ramon Arnabat.
Ruiz ha assenyalat que en aquests moments l’actualitat política està centrada en el coronavirus. Que per llei estan aturats els terminis de planejaments o comptes i que no es pot debatre cap tema urgent que tingui a veure amb l’activitat ordinària municipal. També ha dit que es manté contacte amb els representants de tots els grups municipals, que s’establiran comissions informatives, però que no veu la urgència d’un ple immediatament.
Per contra des d’ERC es reclama la convocatòria de comissions informatives i del Ple.
També des de VeC, Ramon Arnabat, creu urgent la convocatòria del Ple municipal.
En resposta, Aureli Ruiz, considera que caldrà abans un debat entre els diferents grups municipals per plantejar quines mesures seran necessàries per la sortida de la crisi que ha generat la pandèmia.
Aureli Ruiz anuncia comissions informatives per la propera setmana i no descarta la celebració d’algun ple més endavant si és necessari per prendre acords operatius.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: