Dissabte, 6 de Juny de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Cossos de seguretat de l’Alt Penedès mostren, davant la Residència Mare Ràfols, el seu suport

Des de la Residència Mare Ràfols han destacat que «aquests aplaudiments donen suport moral».

Tal com han fet en ocasions anteriors a les portes de l’Hospital Comarcal de l’Alt Penedès o el Centre Sociosanitari Ricard Fortuny, els cossos de seguretat de la comarca han volgut mostrar el seu agraïment al personal sanitari i assistencial de la Residència Mare Ràfols aquest dimarts al vespre.
Coincidint amb els aplaudiments que molts ciutadans i ciutadanes dediquen a totes aquelles persones que estan al peu del canó en plena pandèmia de coronavirus, a les vuit del vespre, vehicles de les Policies Locals i dels cossos de Bombers i dels Mossos d’Esquadra s’han reunit davant la residència per fer sonar les sirenes i mostrar el seu suport tant a les treballadores com a les persones residents.
Des de la Residència Mare Ràfols han destacat que «aquests aplaudiments donen suport moral». També han adreçat un comunicat per aclarir que a dia d’avui, a la Residència Mare Ràfols no hi ha cap cas de Coronavirus, ni tan sols sota sospita ni símptomes en cap de les 80 senyores residents, tampoc en cap de les més de 60 treballadores ni tampoc de les més de 30 Germanes de la comunitat que conviuen i treballen a la Residència.
La residència sempre ha comptat amb habitacions individuals amb bany propi, fet que ajuda a una higiene i salubritat. També, la residència compta amb 3 plantes que funcionen de forma separada.
També indiquen s’han pres mesures abans de l’estat d’alarma. Durant la primera setmana de març ja es va restringir a una visita simultània per resident. A finals de la primera setmana ja es va decidir restringir totalment les visites llevat de les de força major, tot coincidit amb l’aplicació dels protocols de la Generalitat que així ho van confirmar dies després als documents d’instruccions per a Residències.
Alhora, tot el personal i Germanes utilitzen mascareta, guants i es renten les mans sovint. Tot i així fan crida pels canals oficials per demanar donatius de mascaretes quirúrgiques, gel hidroalcoholic i el material de protecció necessari per a poder cobrir la creixent despesa actual donada la saturació de mercats i proveïdors.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: