Dilluns, 2 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
El recinte de la Residència Mare Ràfols forma part de la senyalització turística de Vilafranca

El recinte de la Residència Mare Ràfols forma part de la senyalització turística de Vilafranca

Aquest recinte històric situat a la zona del barri del Molí d’en Rovira compta ja amb dues cartelleres informatives que segueixen la línia de la senyalització turística de Vilafranca.

Aquest espai compta des de fa pocs dies amb dues noves cartelleres informatives que segueixen el patró de la senyalització turística de Vilafranca.

Una cartellera s’ha ubicat a l’entrada, de tal manera que només arribar dona la benvinguda informant sobre l’origen i la distribució dels espais del recinte. La segona, ja dins del recinte, es troba just abans d’accedir a la Masia Molí d’en Rovira on nasqué Maria Ràfols Bruna l’any 1781, fundadora de les Germanes de la Caritat de Santa Anna a Saragossa l’any 1804.

Una de les possibilitats que el recinte ofereix és l’acolliment a la casa d’espiritualitat de grups que desitgen gaudir d’un espai de recés espiritual, en silenci i recolliment interior.

Amb aquesta senyalització es vol contribuir a la promoció del recinte com un atractiu turístic més de la Vila, en aquest cas en la vessant del turisme espiritual i religiós. L’objectiu és augmentar l’oferta de la vila i  donar visibilitat a un espai tan característic.

A partir d’aquesta col·laboració s’establiran mecanismes per a la creació d’accions conjuntes entre la Congregació i el Servei de Turisme de Vilafranca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: