Dissabte, 20 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Una dona ha estat ferida per apunyalament per part de la seva exparella a Vilafranca

Una dona ha estat ferida per apunyalament per part de la seva exparella a Vilafranca

L’Ajuntament de Vilafranca condemna rotundament el cas de violència de gènere que s’ha produït aquest migdia.

A quarts de dotze del migdia un home ha apunyalat a la seva exparella a la plaça Lluís Via. Segons informa l’Ajuntament, la dona ha patit dues punyalades i ha estat traslladada a l’Hospital de Bellvitge. Les ferides no afecten òrgans vitals.
L’agressor ha escapat corrent del lloc dels fets i la Policia Local i els Mossos d’Esquadra han iniciat la cerca per la seva detenció.
L’Ajuntament ha emès aquest migdia un comunicat on condemna rotundament el cas i convoca una concentració de rebuig per demà a les 12 del migdia. L’Assemblea Feminista La Ruda ha convocat una concentració de suport a la víctima i de rebuig a “la ineficàcia de les institucions” per avui a les vuit del vespre a la plaça de la Vila.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: