Dijous, 25 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Ajuntament de Vilafranca suspèn procediments, terminis, convocatòries i inscripcions

Aquesta suspensió es mantindrà fins que sigui deixada sense efecte la declaració de l’Estat d’alarma.

Amb la declaració de l’estat d’alarma arran de la crisi sanitària ocasionada pel COVID-19, el govern de l’Estat va decretar també la suspensió de terminis per a la tramitació de procediments en el sector públic, i per tant també en els ajuntaments. També resten suspesos els terminis de prescripció i caducitat d’accions i drets.

Per tant, l’Ajuntament de Vilafranca suspèn tots els terminis perquè la ciutadania, empreses i entitats formulin al·legacions i recursos en procediments de l’Ajuntament, també els tràmits de contractació i de presentació d’ofertes, la presentació de justificacions de subvencions, la presentació de sol·licituds en convocatòries de subvencions i ajuts o els terminis d’inscripció i de preinscripció, també en centres educatius. L’Ajuntament de Vilafranca, a més, ha acordat no iniciar ni continuar procediments que no siguin de la màxima urgència.

Aquesta suspensió es mantindrà fins que sigui deixada sense efecte la declaració de l’Estat d’alarma.
Així mateix, l’Ajuntament va suspendre el ple municipal ordinari que estava previst per aquest dimarts 24 de març.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: