Dissabte, 27 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’acadèmia Tastavins Penedès continua treballant per celebrar el Vijazz el mes de juliol

Aquest dijous passat al matí en el transcurs de la tertúlia de Ràdio Vilafranca n’hem parlat amb el president dels Tastavins, Max Margalef, tertulià habitual de la ràdio.

Tot i que en les darreres setmanes hem escoltat molt sovint la suspensió o ajornament de multitud d’actes i activitats, de moment hi ha entitats que continuen els preparatius per celebrar els seus esdeveniments. I un dels més destacats al mes de juliol a Vilafranca és el Vijazz.
Margalef ha explicat que estan treballant per fer el Vijazz tal i com estava previst, el primer cap de setmana del mes de juliol.
El president dels Tastavins assenyala que mantenen contactes amb el director artístic del festival i que s’estan fent gestions amb artistes de caire internacional. Reconeix que potser algun dels artistes emparaulat, provinent dels Estats Units, no es podrà desplaçar a Europa, però que busquen alternatives de primer nivell d’artistes europeus.
També ha explicat que estan treballant intensament amb el sector dels vins i caves per preparar la mostra de vins que acompanya el festival musical dins del Vijazz.
Max Margalef apunta que els Tastavins estan fent un esforç per mantenir el nivell d’organització del Vijazz 2020, entre d’altres qüestions perquè serà important per la societat disposar de molts ímputs perquè el més aviat possible tot pugui tornar a la normalitat, un cop s’hagi superat la pandèmia del coronavirus.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: