Divendres, 1 de desembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els instituts afronten l’ajornament de la selectivitat seguint amb la preparació dels alumnes

Al Milà ja disposaven d’un sistema de comunicació telemàtica amb els i les alumnes i això els ha ajudat a poder seguir donant-los suport de diverses maneres.

L’estat d’alarma decretat pel Coronavirus ha obligat a suspendre o ajornar moltes activitats, una d’elles és la selectivitat que havien de fer entre el 9 i 11 de juny tots els i les estudiants de segon de batxillerat de Catalunya. Hem pogut parlar amb el director de l’Institut Milà i Fontanals de Vilafranca, Pere Martí, per a saber com estan vivint aquesta situació. Martí explica que en un inici va generar molta preocupació i angoixa entre els alumnes però el director del Milà ha volgut recordar un aspecte positiu: no es tracta d’una suspensió sinó d’un ajornament. Al Milà i Fontanals, igual que a molts altres instituts, es farà servir aquest impàs per a continuar donant oportunitats formatives.
Al Milà ja disposaven d’un sistema de comunicació telemàtica amb els i les alumnes i això els ha ajudat a poder seguir donant-los suport de diverses maneres.
El Pere Martí, a banda de director, és professor de filosofia i té la facilitat de comptar amb un llibre de text que va seguint amb els alumnes tema per tema. Però els hi posa una mica més difícil i els anima, també, a fer reflexions que vagin més enllà sobre la situació que estem vivint, ja que de tot plegat es pot treure un aprenentatge que ens prepararà per al futur.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: