Dissabte, 27 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Associació Amics del Volkswagen Catalunya celebra el seu 40è aniversari a Vilafranca

L’eix central d’aquesta celebració ha estat una concentració de cotxes clàssics de la Volkswagen ubicada dissabte a la rambla de la Generalitat, a la Girada, i diumenge a la rambla de Sant Francesc.

Aquest cap de setmana ha tingut lloc a Vilafranca la celebració del 40è aniversari de l’Associació Amics del Volkswagen Catalunya. L’eix central d’aquesta celebració ha estat una concentració de cotxes clàssics de la Volkswagen ubicada dissabte a la rambla de la Generalitat, a la Girada, i diumenge a la rambla de Sant Francesc. Una celebració que habitualment es feia a Barcelona i que enguany s’ha fet a Vilafranca. Ho explica el membre de la junta directiva de l’associació i veí de Vilafranca, Pere Martí.

Els participants a la festa tenien una agenda plena d’activitats dirigides a la descoberta de Vilafranca i els seus voltants. Dissabte al matí, l’organització va preparar una gimcana amb 10 rutes diferents pels cellers de la comarca així com una ruta turística pel centre monumental del Castell d’Olèrdola. A la tarda els participants van poder seguir amb els seus vehicles, el recorregut conegut com el Circuit de Vilafranca que va dissenyar la Penya Rhin. Diumenge els vehicles es van traslladar a la rambla de Sant Francesc i els nombrosos membres de l’associació van poder gaudir de diverses visites turístiques de descoberta del centre històric de la vila. La jornada finalitzava amb un dinar de germanor a la seu dels Castellers de Vilafranca, Cal Figarot. El president de la junta d’Amics del Volkswagen Catalunya, Xavier Barranco, explicava que és molt il·lusionant celebrar el 40è aniversari.

Aquesta iniciativa ha animat la vila aquest cap de setmana amb nombroses persones que s’han aproximat als diversos emplaçaments i han pogut gaudir de l’exposició commemorativa VW Clàssics Amics del VW de Catalunya.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: