Divendres, 26 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Complex Aquàtic de Vilafranca no cobrarà cap quota als abonats fins que reobri

Tenint en compte l’enduriment de les restriccions de l’estat d’alarma amb motiu del COVID19 per a les properes setmanes, el Complex Aquàtic ha decidit no cobrar cap més quota.

La part del darrer rebut pagat corresponent als dies transcorreguts des del 14 de març, quan va tancar portes, serà retornada a través del seu descompte o compensació en el primer rebut que s’emeti després de la reobertura.
De tota manera, el Complex seguirà informant, aportant consells i propostes d’activitats físiques i saludables per fer a casa a través de les xarxes socials per alleugerir el confinament.
Així mateix, el Complex Aquàtic ha estat durant els darrers dies de tancament un espai per la realització de mascaretes i continuarà col·laborant en tot allò que estigui a les seves mans.
El Complex Aquàtic també agraeix la tasca de tots els professionals de l’Hospital Comarcal de l’Alt Penedès i, per aquest motiu, facilitarà a tots els professionals sanitaris, a partir de la reobertura del centre, l’abonament gratuït durant el mateix temps que els ciutadans hagin estat confinats a casa.
Per qualsevol consulta us podeu posar en contacte mitjançant el correu electrònic , on us atendran dins de les possibilitats que permeti la situació actual de tancament.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: