Dissabte, 27 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Aquest dijous, Vilafranca acollirà un dels torneigs més importants de l’any de natació

L’any comença de manera intensa a Vilafranca pel que fa a l’àmbit esportiu.El Complex Aquàtic acollirà durant tot aquest dijous un torneig de categoria aleví que aplegarà més de 70 clubs.

S’espera una presència d’unes 800 persones entre matí i tarda, que ompliran la zona esportiva de Vilafranca.

Tots els participants tenen entre 11 i 12 anys i formen part dels 64 primers classificats d’arreu de Catalunya i Andorra. Per tant, s’espera un gran ambient competitiu a Vilafranca, però sempre sense oblidar l’objectiu formatiu de l’esport.

Miquel Carranza, president del Club Natació Vilafranca, comenta que és un orgull poder acollir un esdeveniment d’aquestes característiques.

Gemma Romeu, regidora d’Esports i Turisme de l’Ajuntament de Vilafranca, afirmava que les entitats tenen tot el seu suport a l’hora d’organitzar esdeveniments que omplin la vila.

Al matí tindran lloc les proves de papallona i esquena, mentre que a la tarda es disputaran les curses de crol i braça. Els 32 millors classificats de cada prova faran una cursa d’estils, dels quals sortiran 3 guanyadors.

És el primer torneig d’aquesta magnitud que acullen les piscines vilafranquines, aspecte que es vol aprofitar per donar a conèixer la vila. És per això que s’ubicaran diversos codis QR arreu de la zona esportiva per tal de promocionar les activitats i espais que es poden gaudir a la vila durant aquestes festes nadalenques. 

Tant des de l’Ajuntament com del Club Natació Vilafranca, esperen que aquest primer torneig serveixi com a precedent per acollir diversos esdeveniments de cara al futur.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: