Dissabte, 27 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Complex Aquàtic aplicarà restriccions a les dutxes, sobre tot en la zona de les piscines

L’entrada en vigor de l’estat d’emergència per sequera comporta l’aplicació de restriccions en l’ús, que a partir d’ara afectaran les instal·lacions del Complex Aquàtic de Vilafranca.

El seu gerent, Joan Diego Romero, explica que ja fa temps que estan aplicant mesures per a la reducció del consum d’aigua, com per exemple en les tasques de manteniment higiènic-sanitari de les piscines. Romero apunta que ara han d’aplicar un esforç més, com a instal·lació esportiva que té vasos d’aigua, i que afecta directament els usuaris.

Els abonats es podran dutxar, però en els cas dels usuaris de la piscina no serà així. Joan Diego Romero explica que han hagut de diferenciar entre aquests col·lectius.

En aquests moments, setmanalment passen per el Complex Aquàtic 800 cursetistes, uns 1.000 alumnes de les escoles i uns 600 usuaris individuals de la piscina.

A banda, apunta Romero, s’han fet diferents accions com per exemple canviar els ruixadors i reduir la dura de les pulsacions.

Des del Complex remarquen que estant també fent una feina de conscienciació amb els seus abonats i usuaris per tal que es faci un ús racional de l’aigua que eviti que en un futur proper s’hagin d’aplicar mesures més dràstiques.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: