Dimarts, 26 de Maig de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Ajuntament i Policia Local atenen telefònicament durant l’estat d’alarma

Després d’avaluar les trucades rebudes els darrers dies arran del confinament amb motiu de la pandèmia del Coronavirus, l’Ajuntament de Vilafranca ha reestructurat el servei telefònic a la ciutadania.

Així, des d’ahir dilluns l’horari d’atenció telefònica de l’Ajuntament mitjançant el tel. 93 892 03 58 passa a ser de 10 a 13h, de dilluns a divendres. Fora d’aquest horari, les trucades i consultes s’han de vehicular a través de la Policia Local, al tel. 93 892 38 38.
L’Ajuntament recorda que també estan a disposició els correus electrònics i (de 10 a 13h, de dilluns a divendres) i per a l’atenció telemàtica.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: