Diumenge, 14 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Montfort puntualitza aspectes del projecte de la plaça de l’Oli davant el dubtes d’ERC

Els republicans, que valoren positivament el gruix del projecte, han anunciat que presentaran al·legacions en aspectes concrets com el paviment a utilitzar i la remodelació de la façana del mercat.

En resposta a l’anunci fet per ERC, el regidor de comerç i mercats de l’Ajuntament, Joan Manel Montfort ha explicat que celebren que ERC vegi amb bons ulls el projecte de remodelació d’aquesta zona. Montfort però ha volgut aclarir algunes qüestions que plantegen els republicans i que considera són inexactes.
Remarca que la plaça de l’Oli serà illa de vianant, com la resta del Centre Vila, i per tant amb les restriccions de trànsit que ja s’hi apliquen. Pel que te a veure amb el paviment, explica que s’utilitzarà el que hi a la zona final de la plaça Constitució, per tant més resistent.
En relació a la remodelació del mercat de la Carn, Montfort apunta que la voluntat és donar un nou aire al mercat, fent-lo més obert i visible. L’actuació a les finestres de la façana va en aquesta direcció per tal d’ampliar-les fins a mitja pared per donar més lluminositat a l’interior i facilitar la visibilitat des de l’exterior. Una acció que es farà en dues fases per mantenir la simetria de la façana.
La voluntat és mantenir el mercat viu i adaptar-lo a les noves realitats i necessitats.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: