Dissabte, 27 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
La Colla Jove de Vilafranca ja ha iniciat els seus assajos de la temporada 2020

La Colla Jove de Vilafranca ja ha iniciat els seus assajos de la temporada 2020

La Jove ha iniciat els assaigs en diferents municipis del Penedès, i està treballant per mirar de poder aconseguir un local fixe per poder assajar i fer créixer la massa social de la colla.

Al no disposar d’un local per assajar a Vilafranca, durant aquest mes de febrer la Jove farà els assajos en diferents pobles propers. Així, els propers divendres 14 i 21 de febrer assajaran al Centre Cívic de Santa Fe i la Junta està tancant les opcions pel mes de març. A l’abril, està previst tornar a assajar ja al Pati de l’Escorxador.
La Colla Jove de Vilafranca, com es va explicar a l’Assemblea General del passat mes de gener, planteja una temporada especial amb l’objectiu de recuperar amb solvència els castells de 7 pisos, que l’any passat només en van poder descarregar en una ocasió, i créixer en nombre de castellers i castelleres. Això sense un local fixe és difícil d’aconseguir, però la Colla ara mateix té obertes 3 vies per poder tenir un espai tancat on assajar. D’una banda la via de la regidoria de Cultura que està buscant opcions; de l’altra la via pròpia, fent visites a diversos locals en desús; i finalment la via penedesenca, on diferents pobles del Penedès cedeixen desinteressadament els seus locals o centres cívics per poder assajar mentre no es resolen les dues primeres vies, fet que la colla vol agrair públicament.
A nivell social, la Jove commemorarà el seu 10è aniversari, que celebraran amb un calendari casteller especial i amb diverses activitats obertes a tothom. Tot plegat ho presentaran públicament el proper 2 de març.
La Jove apunta que serà un any il·lusionant que permetrà créixer en massa social ja que esperen poder arribar a molta gent afeccionada castellera amb tot el que estan preparant per enguany.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: