Diumenge, 14 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Celler Cooperatiu de la Granada (1920-2020): Cent anys de vitivinicultura al cor del Penedès

El Celler Cooperatiu de la Granada inicia els actes del centenari amb la presentació d’un llibre que recull tota la seva història.

Aquest passat dissabte tenia lloc a La Granada la presentació del llibre ‘Celler Cooperatiu de la Granada (1920-2020). Cent anys de vitivinicultura al cor del Penedès’, dels historiadors Josep Maria Feliu i Raimon Soler. El llibre recull la història del Celler Cooperatiu des de la seva creació i fins avui dia i compta amb una àmplia documentació que forma part de l’arxiu de l’entitat. Els autors del llibre destaquen que el Celler Cooperatiu sempre ha tingut un pes destacat en la idiosincràsia del municipi de La Granada.

La presentació del llibre tenia lloc l’1 de febrer, coincidint amb la data exacta de fundació del Celler Cooperatiu de la Granada cent anys enrere, l’any 1920, i coincidia amb la presentació de la resta d’actes del centenari que es desenvoluparan al llarg d’aquest any.

Entre els actes del centenari destaquen una demostració de noves tecnologies de la mobilitat aplicades al conreu de la vinya, una conferència sobre cooperativisme agrari, un concurs de fotografia i de dibuix en coordinació amb l’escola Jacint Verdaguer, diversos actes amb motiu de la Festa Major, la Mostra de Vins i Caves i la presentació de vi novell. L’acte central del centenari serà el dinar de germanor que se celebrarà el 27 de juny.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: