Dimarts, 26 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’escriptora afganesa Nadia Ghulam ha presentat a la Torras i Bages la seva darrera novel·la

Nadia Ghulam presentava ‘La primera estrella del vespre’ llibre que va publica el 2016 després de l’èxit de la seva primera novel·la ‘El secret del meu turbant’.

Divendres la biblioteca vilafranquina va acollir en el marc del seu cicle de trobades literàries a l’escriptora afganesa Nadia Ghulam que va compartir amb els assistents el seu darrer llibre i les seves experiències com a dona en un país que aplica dures prohibicions contra les dones.
En ‘La primera estrella del vespre’, llibre que va publicar el 2016, Ghulam narra el seu viatge de tornada a l’Afganistan i el retrobament amb la seva família i sobre tot amb la seva mare. La voluntat era explicar la seva pròpia història, però a partir d’aquí fer èmfasi en la situació que viuen les dones al seu país.
La presentació va servir també per parlar amb les assistents sobre l’Afganistan, i ajudar a entendre tant el país com la zona que és especialment complicada per a les dones.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: