Dijous, 7 de desembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Ràpita celebra les seves festes d’hivern amb la col·laboració de les entitats del poble

El sopar de germanor, un dels actes més multitudinaris de les festes d’hivern, enguany va aplegar 178 persones.

Aquest passat cap de setmana tenia lloc a la Ràpita la Festa Major Petita la que correspon a les festes d’hivern i que fan honor al copatró Sant Raimon de Penyafort. L’any passat es va decidir suprimir l’activitat festiva de divendres per passar a celebrar les festes d’hivern des de dissabte fins a diumenge. Així doncs, el programa d’actes començava dissabte al matí amb l’espectacle de màgia del Mag Aizpi dedicat a petits i grans però sobretot a un públic familiar.
Ja fa un parell d’anys que es va crear una junta gestora i es va decidir que les entitats del poble s’impliquessin en l’organització de tots els actes festius del poble i això, precisament, és el que fa especial les festes d’hivern de la Ràpita, tal i com explica una de les membres de la Junta, la Natàlia Cabré.
Al vespre de dissabte es va celebrar un dels actes més multitudinaris de les festes d’hivern, el sopar de germanor que enguany aplegava 178 persones. Una d’elles era el Josep Arnabat que no falta mai al sopar ja que, segons diu, és un acte que fa que la gent surti i es trobi.
Al finalitzar el sopar tenia lloc el concert a càrrec de Mireia Rubio Jazz Band & Friends. L’activitat continuava diumenge amb una missa solemne en honor a Sant Raimon de Penyafort, un concert vermut i, a la tarda, l’Espai de Veus presentava Mamma Mia.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: