Dimecres, 29 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Barraca impulsa les primeres Festes d’Hivern

Juntament amb varis bars i establiments vilafranquins, La Barraca impulsa durant el mes de gener de 2023 les Festes d’Hivern, una aposta d’oci cultural per “retornar a la vida les nits vilafranquines”

Davant la poca oferta d’oci nocturn i cultural a Vilafranca i la dificultat de molts bars i locals per programar concerts en directe, La Barraca agafa la iniciativa i s’alia amb La Taverna de l’Escorxador, La Biciclera, El Forat del Pany, El Minoria Absoluta, La Fornal i el Casal Popular per oferir un cicle musical que tindrà lloc els dies 13, 14, 20 i 21 de gener i omplir de nou Vilafranca d’ambient.

Durant dos caps de setmana i, aprofitant el marc de les Festes de Sant Raimon, s’oferiran concerts de migdia o de nit a aquests locals, de forma totalment autogestionada i sense ànim de lucre. La programació completa de les primeres Festes d’Hivern es farà pública properament.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: