Dilluns, 15 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La primera part de les Festes d’Hivern de la Barraca se salda amb èxit de participació

El proper cap de setmana seguiran les festes amb les actuacions de Les Buch, Yumitus del Pichón i PD Sonia Heis.

Divendres començava el cicle de concerts emmarcat en les primeres Festes d’Hivern que organitza la Barraca de Vilafranca. Les festes començaven divendres a La Fornal amb un concert de Les Delight. El cicle continuava dissabte al migdia amb un concert-vermut de la companyia dels Free Tunes Jazz a la Biciclera. Allà un dels membres de la Barraca, el Joan Pancorbo, expressava que estaven molt contents per la bona participació.
Al vespre, el Forat del Pany acollia un altre concert, el del grup Boys kissing boys. El proper cap de setmana seguiran aquestes festes d’hivern que volen ser una alternativa a les Festes de Sant Raimon. Serà el torn de les actuacions de Les Buch, Yumitus del Pichón i PD Sonia Heis.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: