Dissabte, 27 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

A més de l’alerta del pla Ventcat s’ha activat a Vilafranca l’alerta del pla Inuncat

Es mantenen les restriccions d’activitats en instal·lacions esportives municipals a l’aire lliure, que també continuen suspeses fins a nou avís.

Continua activada a Vilafranca per avui, dimarts, la fase d’alerta del pla #VENTCAT (alerta taronja) i s’activa també l’alerta en el pla #INUNCAT (alerta groga).
Es mantenen les restriccions d’activitats en instal·lacions esportives municipals a l’aire lliure, que també continuen suspeses fins a nou avís.
Aquesta matinada el vent i la pluja han estat intensos al Penedès.
La velocitat del vent ha estat de manera general de 45km, amb alguna ratxa punta de 72km a les 9 del vespre del dilluns. La pluja ha caigut de forma sostinguda durant tota la matinada i en el que portem de dia d’avui, acumulant més de 20 litres per metre quadrat.
En quant a les afectacions hi ha hagut algun arbre caigut, per exemple un davant del CAP Nord, sobre un cotxe, a banda de trossos de façana, com pot ser el cas de la casa del número 7 de la rambla Sant Francesc i alguns objectes caiguts. No s’ha produït cap ferit. Les previsions indiquen que el vent es mantindrà encara amb força aquest dimarts tot i que anirà baixant d’intensitat fins a les sis de la tarda. En canvi la pluja continuarà durant tot el dia i també està previst que plogui aquest dimecres. Les temperatures no són tant baixes, la mínima de 5º i les màximens de 9º.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: