Dilluns, 25 d'Octubre de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Romero apunta la possibilitat que la nova biblioteca de Vilafranca estigui al carrer del Comerç

Romero veu el pla del carrer del Comerç com una oportunitat per generar un nou eix d’activitat que revitalitzi el barri i la vila.

Després de la roda de premsa d’ERC, CUP i VeC celebrada dilluns passat en què aquests tres grups de l’oposició van manifestar el seu rebuig a l’aprovació del pla del carrer del Comerç, el regidor d’Urbanisme Francisco Romero ha volgut respondre-hi refermant-se en la voluntat de l’equip de govern de tirar endavant el pla.

Segons Romero, el pla del carrer del Comerç és un gran projecte de ciutat que hauria de comptar amb l’acompanyament de l’oposició. Una oposició que, al seu parer, s’ha situat en el «no» des del principi i no ha plantejat cap proposta alternativa.

El regidor d’Urbanisme creu que el barri del Molí d’en Rovira necessita el pla ja.

Romero veu el pla del carrer del Comerç com una oportunitat per generar un nou eix d’activitat que revitalitzi el barri i la vila. Per això planteja la possibilitat de posar en una de les naus la segona biblioteca de Vilafranca com a equipament públic.

La modificació del POUM en l’àmbit del Carrer del Comerç es va aprovar en el darrer ple municipal d’aquest desembre després que l’equip de govern presentés un text refós, ja que el pla havia estat suspès a l’estiu per la comissió d’urbanisme de Barcelona.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: