Divendres, 26 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Fundació Família Torres destina una xifra rècord de 17.224 euros a La Marató de TV3

La Fundació Família Torres ha celebrat aquest dissabte al celler de Pacs la sisena edició de la jornada benèfica ‘Implica’T amb la Marató’, que ha recollit 8.612 euros.

L’aportació s’ha assolit gràcies a l’aportació dels més de 500 participants. Com cada any, la Fundació doblarà l’import recaptat i destinarà a La Marató de TV3 un total de 17.224 euros per a la investigació de les malalties minoritàries.
La presidenta de la Fundació Família Torres, Mireia Torres, recorda que aquesta activitat va sorgir fa sis anys a iniciativa dels propis treballadors de l’empresa.
El bon temps, l’entorn i l’espai del centre de visites, amb el jardí a peu de vinya, van confluir en la celebració d’aquesta nova edició, que va ser possible gràcies a la col·laboració de 50 voluntaris i de més de 50 empreses i entitats de la comarca. Durant tot el dia, els participants han gaudit de diferents activitats enogastronòmiques i actuacions.
La jornada va començar amb les actuacions dels Xicots i dels Falcons de Vilafranca.
S’organitzaven diferents manualitats i activitats infantils per donar a conèixer als més petits el món de la vinya.
I també van tenir una bona acollida les actuacions culturals i musicals, com per exemple al del Country Social Club Vilafranca, entre d’altres.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: