Dijous, 13 d'Agost de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Fundació Família Torres celebra la sisena jornada solidària destinada a La Marató de TV3

Les activitats tindran lloc aquest dissabte des de les 11 del matí fins a les 6 de la tarda al centre de visites de Família Torres a Pacs del Penedès.

Consistiran en tastos i maridatges, activitats infantils i actuacions musicals, castelleres i de falcons. Com a novetat, els assistents podran elaborar el seu propi vi a partir de diferents varietats cultivades a la finca de Jean Leon, a més de degustar, un any més, maridatges de formatges, ibèrics o sushi, o participar en un blind tapes, un taller on experimentar amb els gustos i sensacions amb els ulls tapats.
Seran els Xicots i els Falcons de Vilafranca els que donaran el tret de sortida a aquesta jornada solidària, seguit d’una actuació del Country Social Club Vilafranca. També se celebrarà un dinar popular i una xocolatada, així com diferents activitats infantils perquè els més petits descobreixin i entenguin el món de la vinya, sense oblidar l’oportunitat de passejar entre vinyes damunt d’un patinet elèctric.
La música anirà a càrrec de la banda de l’Escola de Música Municipal M. Dolors Calvet, del Grup Swing Vilafranca i del grup infantil Rovell d’Ou. La jornada finalitzarà amb un sorteig de cloenda amb molts premis en joc.
Tot i poder accedir al recinte de forma gratuïta, es recomana reservar plaça amb antelació per participar a les activitats dirigides, que costen entre 3 i 20 euros, a través del web https://fundacionfamiliatorres.org/ca/.
La celebració d’aquesta jornada solidària, sota el lema “Implica’t amb la Marató”, és possible gràcies a la col·laboració de més de 50 empreses i entitats de la comarca i la participació d’una trentena de voluntaris. Tots els diners que es recaptin es destinaran íntegrament a La Marató de TV3, dedicada enguany a les malalties minoritàries.
L’anterior edició Implica’t amb la Marató de la Fundació Família Torres va reunir a més de 500 persones i va destinar un total de 10.300 euros a la investigació del càncer, la primera causa de mort entre els homes i la segona entre les dones a Catalunya.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: