Divendres, 26 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Fundació Familia Torres celebra la 5ª jornada solidària en benefici de La Marató de TV3

La jornadà tindrà lloc aquest dissabte en un espai històric, el celler original que els fundadors van construir a Vilafranca el 1870, conegut com la Nau Alfons XIII.

Sota el lema Implica’t amb la Marató, la jornada acollirà, de les 11 del matí fins a les 6 de la tarda, degustacions de vins i tapes i una quinzena d’activitats per a tots els públics.

Els assistents podran gaudir d’activitats enogastronòmiques. També se celebrarà un dinar popular i una xocolatada al final de la jornada, que es clourà amb un sorteig entre tots els participants. Però a banda de propostes relacionades amb vins i menjar, els assistents també podran participar d’altres activitats com passejades en segway per les vinyes i visites guiades de la històrica Nau Alfons XIII.

Les actuacions musicals aniran a càrrec de la banda de l’Escola Municipal M. Dolors Calvet, dels petits de l’Escola de Música de l’Alt Penedès i del grup Swing Vilafranca. També participaran, com cada any, l’Associació Gimnàstica Penedès i els Xicots i els Falcons de Vilafranca. Els més petits comptaran amb activitats per gaudir a fons d’aquesta jornada com el taller Viu la vinya amb la Fundació Mas Albornà i l’espectacle de titelles Sol de Lavit.

L’accés al recinte és gratuït però es recomana reservar plaça amb antelació per participar a les activitats dirigides, que costen entre 6 i 20 euros, a través del web www.implicatamblamarato.cat.

La celebració d’aquesta jornada solidària és possible gràcies a la col·laboració de més de 50 empreses i entitats de la comarca i la participació d’una trentena de voluntaris. Tots els diners que es recaptin es destinaran íntegrament a La Marató de TV3, que aquest any està dedicada a la investigació del càncer, la primera causa de mort entre els homes i la segona entre les dones a Catalunya.

L’anterior edició Implica’t amb la Marató de la Fundació Família Torres va reunir a més de 800 persones i va destinar un total de 13.100 euros, entre les aportacions dels participants i de la fundació, a la causa solidària de TV3.

 

 

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: