Dimecres, 7 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Jordi Cuyàs es jubila després de 35 anys vinculat a l’Ajuntament de Vilafranca

El fins ara coordinador de projectes estratègics de l’Ajuntament de Vilafranca, Jordi Cuyàs, es va jubilar el 10 de novembre.

Cuyàs portava 35 anys vinculat a l’Ajuntament i a altres administracions públiques: primer com a tècnic de comunicació del consistori vilafranquí des de l’any 1984, després com a regidor de govern entre el 1991 i el 2003, un període en el qual també va ser president de SERCOM, els Serveis Municipals de Comunicació, durant 8 anys; a partir del 2010 i fins a l’actualitat, Cuyàs va tornar a l’Ajuntament de Vilafranca, primer a serveis i interns i, finalment, com a coordinador de projectes estratègics. Però abans d’aquesta darrera etapa va exercir com a gerent del Consell Comarcal de l’Alt Penedès del 2003 al 2007, va estar a la Mancomunitat Penedès – Garraf durant el segon semestre del 2007 i va ser director general de Comerç de la Generalitat del 2008 al 2010.

Cuyàs reconeix que sempre s’ha sentit més còmode entomant projectes de caire estratègic i de planificació.

Jordi Cuyàs va formar part, com a independent, del govern del PSC en els anys en què Vilafranca es va configurar com la ciutat que és ara.

Cuyàs marxa de l’Ajuntament satisfet amb la feina feta però també preocupat per una creixent burocratització de l’administració pública que, al seu parer, està afectant molts projectes socials, ambientals i de promoció econòmica.

Vinculat en els seus inicis a moviments sindicals i veïnals, Jordi Cuyàs també ha estat membre del Patronat de la Fundació Pro Penedès, de l’entitat Pro Vegueria Penedès i impulsor de la Xarxa Europea de Ciutats el Vi.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: