Dilluns, 27 de Març de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

En Comú Podem demana «llibertat, diàleg i solucions per a Catalunya» la campanya electoral

En Comú Podem també va voler informar la ciutadania sobre el seu programa electoral de cara a les eleccions d’aquest diumenge 10 de novembre.

La formació, amb Jaume Asens com a cap de llista al congrés, té com a lema de campanya ‘Si vols solucions, vota solucions’. Un lema que apel·la al diàleg però també a la llibertat dels condemnats per la sentència del Procés.

Des de Vilafranca en Comú, Ramon Arnabat, parlava d’aquesta voluntat de diàleg.

A banda de buscar solucions en relació a Catalunya, des d’En Comú podem es mostren especialment preocupats per les desigualtats socials i econòmiques i l’emergència climàtica. Per això reclamen regular els preus del lloguer i una aposta clara per canviar el paradigma i seguir un «model de vida sostenible, respectuós i solidari».

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: