Dissabte, 18 de Gener de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Diumenge se celebra la quinzena edició del Subirats Tasta’l

Diumenge se celebra la quinzena edició del Subirats Tasta’l

Subirats Tasta’l és una fira per tastar la qualitat dels vins i caves dels cellers de Subirats, promocionar la
gastronomia del municipi i posar en valor els productes del territori i el seu patrimoni

El proper diumenge 24 de novembre, entre les 11 del matí i les 3 de la tarda, la plaça Subirats de Sant Pau d’Ordal acollirà el 15è Subirats Tasta’l, una de les fires de vins, caves, productes de la terra i gastronomia més importants de la comarca amb 40 expositors participants.
En cada edició es promociona una part del patrimoni del municipi i s’organitzen diferents activitats i propostes turístiques que fan de la mostra un esdeveniment festiu per a tota la família. La quinzena edició de la fira està dedicada al jaciment ibèric del Puig del Cocodril i per aquest motiu s’ha previst una passejada i visita guiada al jaciment i una exposició de les restes arqueològiques recuperades a la darrera excavació.
Enguany el municipi convidat és Les Cabanyes i serà el seu alcalde, Agustí Vallverdú, qui farà la inauguració de la mostra diumenge a 2/4 d’11 del matí a la sala de Plens de l’Ajuntament de Subirats. El municipi de Les Cabanyes disposarà d’un espai propi a la fira per donar a conèixer els seu patrimoni cultural, festiu i turístic.
En l’edició d’enguany i dins l’oferta gastronòmica de la fira, tornarà participar-hi el Consell Regulador IGP Gall del Penedès i, com a novetat, també la cuina de l’ànec mut.
El preu de 8 tiquets degustació és de 6€ i el preu de la copa Riedel és de 3€. Es podran adquirir els tiquets i la copa anticipadament a l’Oficina de Turisme de Subirats i també a l’Ajuntament. Aquest any s’ubicarà un segon punt de venda de tiquets a la mateixa plaça Subirats.
Per a més informació podeu consultar el web municipal on es pot trobar el programa del Subirats Tasta’l.

Programació

Ràdio Vilafranca

00:00
Penedès en Xarxa
Magazín matinal
03:00
Diàlegs amb l'alcalde
Pere Regull, entrevistat per Josep M Soler
04:00
Al teu aire
Al teu aire

Penedès Televisió

01:30
L'entrevista
Joan Maria Girona, Centre d'Estudis de Subirats
02:00
L'informatiu vespre
L'actualitat de Vilafranca i el Penedès, al vespre
02:30
Caminant per Catalunya
Excursions pel territori

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: