Dissabte, 2 de desembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Alumnes del PFI d’Auxiliar d’hoteleria i de l’escola Arsenal col·laboren en el Subirats Tasta’l

Alumnes del PFI d’Auxiliar d’hoteleria i de l’escola Arsenal col·laboren en el Subirats Tasta’l

Alumnes del PFI d’Auxiliar d’hoteleria participaran en la mostra a l’hora d’ajudar a emplatar els àpats de la mostra gastronòmica i servir els vins a la sala de tast.

El pròxim 25 de novembre a Sant Pau d’Ordal, el PFI d’Auxiliar d’hoteleria: cuina i serveis de restauració del servei d’Ocupació i Formació de l’Ajuntament de Vilafranca La Forquilla participarà en la 14 edició del Subirats Tasta’l, la mostra de vins, caves, productes de la terra i gastronomia, que organitza l’Ajuntament de Subirats. Dins del programa hi ha una apartat de gastronomia, on els restauradors i elaboradors del municipi col·laboren oferint degustacions gastronòmiques. En aquesta edició també hi participa el Consell Regulador IGP Gall del Penedès per donar a conèixer aquest producte. La fira es complementa amb altres activitats lúdiques, com un tast guiat de caves i productes artesans o un maridatge amb escumosos semi dolços i vins licorosos i productes de fleca i pastisseria. L’objectiu d’aquesta participació especial del PFI d’Auxiliar d’hoteleria cuina i serveis de restauració és que l’alumnat posi en pràctica tècniques d’emplatament dels productes gastronòmics que s’ofereixen a la fira i el servei dels vins a la sala de tast.
El programa de Formació i Inserció d’Auxiliar d’hoteleria: cuina i serveis de restauració acull a quinze alumnes de 16 a 21 anys que no han obtingut l’ESO. S’ofereix una formació teòric pràctica que té com a finalitat millorar la qualificació professional, facilitar la continuïtat formativa i millorar les oportunitats d’incorporació al món laboral dels joves, també facilita l’accés als cicles formatius de grau mitjà i a d’altres ofertes formatives.
D’altra banda, l’Escola Municipal d’Art Arsenal ha col·laborat amb l’Ajuntament de Subirats en la creació de la nova imatge gràfica del Subirats Tasta’l i dels diferents elements de comunicació, difusió i senyalització de l’esdeveniment.
La nova imatge gràfica del Subirats Tasta’l es va triar entre els cinc treballs finalistes presentats pels alumnes del grau superior de gràfica audiovisual i gràfica impresa de l’Escola Municipal d’Art Arsenal. El projecte guanyador ha sigut per l’alumna, Sara Sintes, després d’una votació realitzada pel Consell de Turisme de Subirats.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: