Diumenge, 28 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
El 18è Subirats Tasta’l arriba a Sant Pau d’Ordal el proper 26 de novembre

El 18è Subirats Tasta’l arriba a Sant Pau d’Ordal el proper 26 de novembre

L’edició d’aquest any compta amb 39 expositors, i el municipi convidat és Font-rubí.

El diumenge 26 de novembre, entre les 11 del matí i les 3 de la tarda, Sant Pau d’Ordal acollirà el 18è Subirats Tasta’l, una fira per tastar la qualitat dels vins i escumosos dels cellers del municipi, la gastronomia local i posar en valor els productes del territori i el patrimoni.

La divuitena edició comptarà amb la participació de 39 expositors entre cellers, restauradors, artesans, productes de la terra, artistes i entitats que ompliran la plaça Subirats i el carrer Ponent.

Aquest any s’ha tornat a apostar per l’espai gastronòmic, on s’oferiran els plats elaborats per diversos restaurants del municipi, a part de les propostes gastronòmiques dels artesans alimentaris que ofereixen degustacions elaborades amb productes de proximitat.

Cada edició del Subirats Tasta’l compta amb un seguit d’activitats complementàries adreçades a tots els públics que fan de la mostra un esdeveniment festiu per a tota la família.

La inauguració serà a càrrec de Xavier LLuch, Alcalde de Font-rubí, municipi convidat d’aquesta edició. Serà a 2/4 d’11 del matí a la sala de Plens de l’Ajuntament de Subirats.

El programa d’activitats es pot consultar al web www.subirats.cat/tastal

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: