Divendres, 24 de Gener de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Dissabte se celebra la Vallmoranta

Aquest dissabte se celebra la novena edició de la Vallmoranta, la cursa d’orientació solidària de Sant Pere Molanta.

Els prop de 400 participants triaran entre tres modalitats diferents de cursa: fins ara hi havia un recorregut curt i un de llarg, als quals se n’afegeix un de familiar pels voltants del poble, d’iniciació a l’orientació.

El mateix dia de la cursa, de 8 a 9h, les inscripcions encara estaran obertes i es podran efectuar al gimnàs de l’escola, el mateix lloc de recollida dels dorsals. La jornada s’acabarà amb una paella popular i un sorteig d’obsequis gentilesa dels patrocinadors.

Els beneficis obtinguts es destinen a La Marató de TV3, dedicada enguany a les malalties minoritàries. En les edicions anteriors s’han pogut recaptar prop de 30.000€, destinats íntegrament a causes solidàries.

Programació

Ràdio Vilafranca

15:00
Al teu aire
Radiofórmula amb Àlex Santamaria
20:00
Penedès vespre
Informatiu diari
20:30
Amplirock
Musical amb Oriol Romeu

Penedès Televisió

18:00
L'informatiu LSC
L'actualitat diària, en llengua de signes catalana
18:30
Diàlegs amb l'alcalde
Pere Regull, entrevistat per Josep M. Soler
19:00
Connecti.cat
Viatja a tots els racons del nostre país

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: