Dilluns, 29 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Sant Silvestre tindrà lloc el divendres 29 de desembre al barri del Molí d’En Rovira

La Sant Silvestre absoluta es disputarà a partir de les 6 amb un recorregut que sortirà des de l’Església dels Mormons

Aquest divendres tindrà lloc a Vilafranca una nova edició de la tradicional cursa que se celebra en les darreres dates de l’any i de caràcter totalment festiu.

Tindrà 3 sortides diferents: a un quart de 6 de la tarda la Supermini per a infants de 6 a 9 anys i amb un recorregut de 500 metres, tot seguit a dos quarts de 6 hi haurà la sortida de la Mini Santsi per a nens i nenes de 9 a 12 anys amb dues voltes al circuit petit per completar els 1000 metres del que consta la prova.

La Sant Silvestre absoluta es disputarà a partir de les 6 amb un recorregut que sortirà des de l’Església dels Mormons, al barri del Molí d’en Rovira i que donarà un tomb pels camins no asfaltats més propers a la vila completant una distància de 5000 metres.

Per la cursa de Sant Silvestre serà necessari un frontal, ja que la prova se celebra amb horari nocturn i hi ha zones del recorregut no il·luminades.

Totes les modalitats tenen el seu caràcter festiu i prova d’això és que es pot participar amb disfresses tant individuals com col·lectives.

Les inscripcions es tancaran el pròxim dia 28 de desembre o en arribar als 200 participants.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: