Diumenge, 3 de desembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
S’organitza la marxa Berenguer the Warrior per a la investigació contra el càncer infantil

S’organitza la marxa Berenguer the Warrior per a la investigació contra el càncer infantil

Vilafranca es prepara per a una jornada molt emotiva el proper 8 d’octubre, quan es durà a terme una marxa solidària de 5 quilòmetres en honor a Berenguer Centellas Ràfols.

Als seus pares els agrada anomenar-lo, Berenguer the Warrior. Aquesta iniciativa està destinada a recaptar fons per a un nou centre d’investigació contra el càncer infantil al Great Ormond Street Hospital de Londres. El Berenguer, un valent infant de 6 anys, és fill de dos vilafranquins l’Aida, el Jaume que resideixen a Londres junt amb el seu germà petit, el Guifré. El Juliol del 2020, quan tenia 3 anys, se li va detectar un tumor cerebral, meduloblastoma. Des d’aleshores que conviu amb aquesta malaltia i ha passat moltes hores al Great Ormond Street Hospital de Londres. Fa unes setmanes van compartir una iniciativa per a recaptar fons per a un nou centre d’investigació del Great Ormond Street Hospital de Londres. Es tracta d’una marxa de 5km a Anglaterra, on s’hi desplaçaran alguns penedesencs i des del Penedès, la comunitat d’amics i família han volgut unirse a la iniciativa per a replicar aquesta marxa i fer-la a Vilafranca, per a poder donar suport a aquesta lluita contra el càncer infantil i ajuda-los a recaptar fons. És per aquest motiu que tots els diners recaptats aniran destinats al nou centre d’investigació amb una donació sota el nom de Berenguer The Warrior. La marxa tindrà lloc el 8 d’octubre amb sortida i arribada a les pistes d’Atletisme. L’hora de trobada és a les 10 del matí i mitja hora més tard començarà la marxa.
Es demana una inscripció o donatiu a partir de 5€ en efectiu, que es podrà realitzar el mateix dia de l’esdeveniment. Per a inscriure’s cal entrar a instagram.com/berenguerthewarrior

Per aquells que no puguin assistir a la marxa, hi ha altres maneres de sumar-s’hi. És possible obtenir un dorsal simbòlic el mateix dia de l’esdeveniment, fins i tot si no es pot córrer o caminar. Aquells que no puguin assistir personalment poden donar suport a través de tercers, permetent que tothom tingui l’oportunitat de formar part d’aquesta iniciativa solidària.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: