Divendres, 31 de Març de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

SosPenedès ha presentat més de 1200 al·legacions contra el polígon de Can Vies

A banda de demanar que s’aturi el projecte i s’implanti una moratòria en la planificació al Penedès fins que es redacti el Pla Territorial, volen impulsar la regió agroalimentària del Penedès.

La plataforma ciutadana SosPenedès ha explicat en roda de premsa a l’Escorxador que han presentat al Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat 1222 al·legacions per tal de visualitzar l’oposició de la ciutadania del Penedès al projecte de polígon logístic de Sant Marçal-Cal Vies. Des de SosPenedès remarquen que continuaran recollint i presentant al·legacions. També recordaven que han presentat mocions en diferents ajuntaments i Consell Comarcals del territori de la Vegueria Penedès.

Des de la Plataforma, Jordi Asensi, recordava que les accions que impulsen s’encaminen a rebutjar el projecte d’aquest polígon logístic, també la línia que segueix la Generalitat de proposar polígons logístics al Penedès; i defensar que hi hagi una moratòria en la planificació fins que no s’hagi aprovat el Pla Territorial de la Vegueria.

Des de SosPenedès demanen també que l’elaboració d’aquest Pla Territorial hauria de ser el màxim de participativa i consensuada amb el territori. I aposten per tirar endavant la seva proposta de regió Agroalimetària defensant les potencialitats i els valors en aquest sentit que té el Penedès. 

SosPenedès ha presentat mocions ja en 10 ajuntaments, dels quals 8 l’han aprovat demanant aquesta moratòria i la retirada del projecte de polígon logístic. En les properes setmanes continuaran presentant mocions en diferents ajuntaments.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: