Dimarts, 20 d'Abril de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Mobilitzacions a l’Alt Penedès de rebuig a la sentència

Amb l’atenció centrada en les Marxes per la llibertat, també s’han produït mobilitzacions en contra de la sentència a l’Alt Penedès durant les darreres hores.

Aquest matí, al voltant de les deu, un grup d’estudiants i professors dels instituts de Vilafranca han tallat per uns moments l’avinguda de Tarragona a la zona de davant de l’Eugeni d’Ors i l’Alt Penedès.
D’altra banda, a primera hora del matí i convocades pels CDR, desenes de persones han tallat l’accés a l’AP-7 a Sant Sadurní d’Anoia fins les nou del matí.

Ahir dimarts a la tarda, un centenar de manifestants van tallar l’N-340 en els dos sentits de la marxa. Era una de les diverses aturades que s’estaven produint a Catalunya com a mostra de rebuig a la sentència contra els líders del procés independentista.

Avui l’atenció està posada sobre les Marxes per la llibertat convocades per les entitats ANC i Òmnium que han sortit aquest matí de Girona, Berga, Vic, Tàrrega i Tarragona mobilitzant milers de persones i provocant talls de trànsit en diverses carreteres principals. La columna que ha sortit de Tarragona està previst que arribi a Vilafranca cap a les vuit del vespre. Els participants faran nit a la capital de l’Alt Penedès.

Les Marxes continuaran demà a primera hora per confluir divendres a Barcelona, coincidint amb la convocatòria de vaga general dels dos sindicats independentistes Intersindical CSC i IAC.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: