Dissabte, 20 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’alumnat de la nova facultat d’Infermeria prové de diferents llocs de Catalunya i Espanya

La procedència de l’alumnat que dilluns comença els seus estudis del Grau d’Infermeria a Vilafranca és molt diversa.

Hi ha gent de Vilafranca i la resta del Penedès, però també hi ha qui ve d’altres ciutats de Catalunya i de l’estat. En total hi ha 43 estudiants assignats: 27 de Catalunya, 11 dels quals del Penedès i el Garraf, i 16 de la resta de l’estat. Això implica que alguns dels estudiants han vingut a viure a Vilafranca. És el cas de la Idaira Estupiñán, que ve de Cantàbria.

La Maria Mora vindrà a Vilafranca cada dia des de Gelida.

Per la seva banda, la Marina Saumell és vilafranquina i tindrà la facultat ben a prop de casa, tot i que la seva idea era estudiar a Bellvitge.

La URV té la seva seu central a Tarragona i ha anat ampliant el seu àmbit d’actuació al camp de Tarragona, per això hi ha força estudiants que provenen d’aquesta zona. És el cas de la Ikram Zha, que viu a Alcover.

La Txell Brulles és de Reus i ha vingut a viure a Vilafranca entre setmana.

L’alumnat que ha participat aquest divendres al matí a la jornada d’acollida coincideix a fer una bona valoració de les instal·lacions. També veuen que el fet que sigui una facultat que tot just arrenca els permetrà aprendre en un ambient més tranquil i de proximitat.

La jornada d’acollida ha comptat amb una visita guiada a les instal·lacions on s’ha destacat que l’aprenentatge serà vivencial i en contacte permanent amb els agents de salut del territori.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: