Divendres, 26 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Més de 300 persones es concentren davant de l’Ajuntament, convocats per els estudiants

La concentració, organitzada per col·lectius d’estudiants de Vilafranca, ha comptat amb la lectura d’un manifest de rebuig al que consideren una sentència desproporcionada.

Un cop coneguda la sentència del procés, aquest matí de dilluns, els col·lectius d’estudiants de Vilafranca s’han començat a mobilitzar per tal de sortir al carrer a fer sentir la seva veu de rebuig al que consideren són unes condemnes totalment injustes.

Poc abans de 2/4 de 12 del migdia s’han començat a concentrar els estudiants, principalment en aquest moment de l’Eugeni d’Ors, amb pancartes on es demanava la llibertat dels presos polítics i justícia.

Adrià Sánchez, un dels estudiants de l’Eugeni d’Ors que han organitzat la trobada, explicava que la sentència era totalment injusta i desproporcionada.

Reconeixen que tot havia estat molt precipitat, però que calia fer sentit la seva veu com a estudiants davant d’una situació tant excepcional com la que s’està vivint avui dia al país.

Al costat dels estudiants s’han concentrat també treballadors de l’ajuntament, i alguns regidors.

Els estudiants han anunciat ja que se sumaran a la vaga del proper dia 18, i aniran a Barcelona per tal de participar en les activitats que es facin a la capital catalana.

D’altra banda, avui diferents administracions locals, com ara el mateix ajuntament de Vilafranca o el Consell Comarcal, han anunciat que suspenien l’agenda d’actes oficials previstos per els propers dies. Entre altres, l’Ajuntament de Vilafranca ha ajornat el ple municipal ordinari previst per demà al vespre, on s’havien de portar a aprovació les ordenances fiscals del proper any.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: