Divendres, 10 de Juliol de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Interventor general de l’Ajuntament de Vilafranca, Antoni Peiret, es jubila

Peiret ha estat gairebé 34 anys l’interventor de l’ajuntament vilafranquí i també des de la seva creació l’interventor del Consell Comarcal de l’Alt Penedès.

Un cop acabat el Ple extraordinari d’aquest dimarts l’alcalde de Vilafranca va demanar un moment d’atenció per explicar que, aquest ple haurà estat l’últim amb la participació d’Antoni Peiret, Interventor General de l’ajuntament des de fa més de 30 anys.
Pere Regull va parlar en nom de l’actual consistori i de tots els anteriors per fer un agraïment públic per la seva dedicació en tot aquest temps, aconseguint que les finances de l’ajuntament estiguin sempre sanejades.

Tant l’alcalde com el mateix Peiret van coincidir en assenyalar que els hauria agradat fer el comiat en un altre ple municipal, no tan trist.
L’interventor va demanar la paraula i va llegir un escrit molt emocionat.
Va destacar els gairebé 34 anys de dedicació professional a l’ajuntament de Vilafranca i 32 anys al Consell Comarcal de l’Alt Penedès. Va tenir record per els seus familiars més propers però també per a totes les persones que l’han acompanyat a Vilafranca, agraint el suport de treballadors públics, governs i grups de l’oposició.

Es va mostrar especialment emocionat quan va recordar l’esforç dels seus pares, treballadors del món rural, per que pogués estudiar magisteri i econòmiques, i també es va emocionar en recordar a dos treballadors de l’Ajuntament de Vilafranca que han passat a millor vida, l’Enric Mateu i el Rafa Cabezas. El seu discurs va finalitzar acompanyat d’un llarg aplaudiment per part de tot el consistori i del públic present al saló de sessions.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: