Dilluns, 25 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Colla Jove Xiquets de Vilafranca actua a la 1a. diada dels Xiquets de Torredembarra

Els vilafranquins van assolir una bona diada de castells de sis pisos, acompanyant a la novella colla local.

La Jove de Vilafranca va actuar ahir diumenge a la 1a Diada dels Xiquets de Torredembarra, una colla que encara vesteix camisa blanca i que diumenge assolia per primera vegada descarregar 3 castells de 6 en una mateixa diada i, a més, de manera solvent.

Després dels pilars de 4 de salutació –un per part dels vilafranquins- aquests van decidir aparcar els castells de 7 i enfocar-se en els de 6, per assolir una actuació amb mestratge sobre aquest nivell, amb nova canalla més petita i debutants a diversos pisos. Així, van descarregar el 3 de 6, el 3 de 6 amb agulla i el 4 de 6. Menció a banda mereix el pilar de 5, que presentava noves cares a terços i a quarts respecte als altres pilars de 5 assolits enguany. El pilar va començar a brandar a partir de la carregada i es va defensar de manera magistral pel segon, terça i quarta, arrencant forts aplaudiments del públic que quedava a plaça.

Els Xiquets de Torredembarra, van assolir els mateixos castells amb el pilar de 4 final i els Xiqüelos i Xiqüeles del Delta van patir una caiguda del 3 de 6 i van fer un pilar de 4 per sota i un pilar de 4 final. La colla inclusiva dels castellers de la Il·lusió va fer construccions de 4 i pilar de 3.

Diumenge 13 d’octubre, 8a Diada Jove a la Plaça Constitució

La propera actuació serà la 8a Diada Jove que tindrà lloc el diumenge 13 d’octubre a les 12 h del migdia a la plaça Constitució de Vilafranca. Actuaran enguany amb les colles convidades dels Castellers de Les Roquetes i dels Xiquets de Torredembarra. Després la colla farà un dinar de castellers a la plaça Jaume I.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: